Beoordelingen

9,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,9
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
8,5
Personeel
9,4
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    Sophie
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 april 2018
    Erg behulpzaam personeel
    Geraldine
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    23 februari 2018

    Vergane glorie.

    Het was niet schoon. Ontbijt viel tegen (instant koffie, alleen een beetje fruit, verder kon je wat bestellen maar daar was niet veel keus in). Harde matras. Er kunnen geen 2 mensen achter elkaar douchen vanwege de kleine boiler. Konden niet in bed lezen omdat er geen licht bij het bed was. Alles oud. Het hele hotel dient nodig gerenoveerd te worden.
    De locatie. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
    be

    Beoordelingsscore

    10
    12 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Berend
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    10 november 2017
    Ruime gezinskamer met twee compartimenten, locatie is fijn
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    22 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Grietinus
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    27 september 2017

    Perfect hotel, kom graag eens terug

    Smaakvol ingerichte zeer ruime kamers. Perfecte locatie. Zeer goed hotel
    Roelas
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 mei 2017

    Topverblijf in Sapa!

    Niets. Kunnen helaas niet meer dan een 10 geven.
    Heerlijk hotel in Sapa. Het personeel doet werkelijk alles om het naar de zin te maken. Goede kamer (202) met goede douche en geen bad. Heerlijk. Ontbijt is ook top. Als we teruggaan naar Sapa komen we 100% zeker hier terug. Oh ja, op zaterdagavond was er een heerlijke BBQ.
    jeroen wiltenburg
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 mei 2017
    Ze zijn druk aan het bouwen in Sapa, dus je kunt veel last hebben van bouwlawaai
    Netjes en schoon. Lekker in het centrum. Aardig personeel etc
    Ellen
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 april 2017

    Mooie omgeving om te wandelen, voor Sapa stad moet je er niet naartoe

    niets
    Rustige ligging,vriendelijk personeel
    Gast
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    13 december 2016

    Aanrader

    Leuke sfeer aardig personeels en goed ontbijt
    Tanja
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    19 september 2016
    We hadden een trekking van 1 dag via hotel geboekt. Deze gids (niet van het hotel zelf) was niet zo heel goed. Vertelde weinig en de trekking hadden we prima zelf kunnen doen.
    Ontzettend vriendelijk personeel. Erg goed geholpen door de receptioniste. Kwamen in de ochtend met nachtbus aan en konden al eerder in de kamer. Kregen zelfs upgrade (gratis). Ligt midden in centrum. Schoon en mooi hotel.
    Phc
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    17 september 2016

    Sapa was Niet echt een heel leuk plaatsje maar de omgeving was prachtig

    Prima ontbijt en goeie service
    Robin
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 augustus 2016

    heerlijk verblijf gehad in het leuke sapa

    niets
    Locatie was perfect ! prima hotel. Ontbijt was a la carte en erg lekker !
    patrick
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 juli 2016

    Aanrader

    -
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was schoon en prima bedden. Kregen cake bij aankomst en vertrek. De trekking via hotel prima, wel erg pittig met de hitte en gladde modderige paadjes. Wel de moeite waard tussen de rijstvelden
    Lien
    be

    Beoordelingsscore

    10
    4 juli 2016
    Geweldige service en hulp bij uitstappen,... tegen zeer redelijke prijs. Aanrader!
    Dirk
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 juni 2016
    Niets
    Vriendelijke ontvangst. Goede info. Rustige ligging. Geen groot hotel.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    17 mei 2016
    Inrichting en comfort kan beter
    Ontbijt was goed
    Kim
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    10 mei 2016
    Hotel is lastig te vinden. Vanaf het centrale plein is het een steil heuveltje op, bewegwijzering kon beter.
    Aankomst in de vroege ochtend (06.30), ontvangst met thee en werd ons meteen ontbijt aangeboden. Ontbijt is a la carte maar je kunt zo vaak bestellen als je wilt. Wij hadden een deluxe kamer, deze grensde met het raam aan een groot dakterras. Lekker kunnen zitten. Tevens is er voor de vroege of late in/uit-checkers een douche aanwezig waar je jezelf kunt opfrissen